Najbardziej wpływowi polscy psychiatrzy (Menedżer Zdrowia, 2019)
„Menedżer Zdrowia” opracował ranking najbardziej wpływowych psychiatrów na podstawie danych z Web of Science Core Collection, czyli bazy tworzonej przez Clarivate, która indeksuje kilkanaście tysięcy czasopism, monografii oraz materiałów konferencyjnych. Numerem jeden jest prof. Janusz Rybakowski.