Szpitalny Wielki Brat - Modro, Michał (Menedżer Zdrowia, 2020)
Monitoring wideo w placówkach medycznych jest przydatnym narzędziem zwiększającym bezpieczeństwo pacjentów i personelu medycznego, jednak wywołuje wiele pytań, szczególnie w zakresie praw pacjentów. Odpowiadamy na te wątpliwości.