Eksperci o priorytetach na 2020 rok - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2020)
Za nami jedna z najistotniejszych dyskusji dotyczących polskiej opieki zdrowotnej. Eksperci spotkali się 16 stycznia na Zamku Królewskim w Warszawie na konferencji Priorytety w Ochronie Zdrowia 2020. Debatowali o najważniejszych zadaniach na nadchodzący rok. W sesji inauguracyjnej „Wyzwania zdrowotne i makroekonomiczne dla systemu ochrony zdrowia na rok 2020” uczestniczyli Marek Balicki, Bartłomiej Chmielowiec, Bogna Cichowska-Duma, Michał Kępowicz, Tomasz Latos, Krzysztof Madej, Maciej Miłkowski i Adam Niedzielski. Panel moderował Janusz Michalak, redaktor naczelny „Menedżera Zdrowia” i prezes Wydawnictwa Termedia.