Wyzwania i zadania (Menedżer Zdrowia, 2005)
Po raz czwarty Institute for International Research Sp. z o.o. zorganizował konferencję Farmacja 2006. Konferencja zgromadziła ponad 80 osób – menedżerów, konsultantów, prawników, przedstawicieli stowarzyszeń branżowych oraz mediów. W dyskusji skupiono się na zagadnieniach związanych z funkcjonowaniem rynku, a także na zmianach na polskim rynku, rozwijaniu strategii rynkowych, cenach urzędowych, dystrybucji leków oraz relacjach leków oryginalnych i generycznych.