Nowy świat - Mołdach, Robert (Menedżer Zdrowia, 2020)
Pandemia rodzi kryzys w trzech warstwach - zdrowotnej, gospodarczej i społecznej. Żadna z tych warstw nie pozostanie taka sama po jego zakończeniu. Musimy zrozumieć, że nie ma drogi powrotnej, jest tylko droga naprzód. Rolą rządzących jest odpowiedź na pytanie, do jakiego społeczeństwa prowadzi.