Szpitalne jedzenie za 6 złotych - Bójko, Martyna (Menedżer Zdrowia, 2020)
W sieci jest mnóstwo zdjęć przedstawiających mało apetyczne, niewielkie, czasami obrzydliwe szpitalne posiłki, a w „wirtualu" pacjenci skarżą się, że nie głodują tylko dlatego, że rodzina przynosi im coś do jedzenia. Jak jest naprawdę? Sprawdziła to Sieć Obywatelska Watchdog Polska, a „Menedżer Zdrowia" publikuje wstępne wnioski jako pierwszy.