Pandemia SARS-CoV-2 – lekcja z innowacyjności - Winiarska, Marta (Menedżer Zdrowia, 2020)
Konsekwencje pandemii koronawirusa SARS-CoV-2 są odczuwalne na całym świecie. Innowacyjny przemysł farmaceutyczny w pełnej mobilizacji prowadzi działania badawcze w celu opracowania szczepionki i leków, które mają pomóc w walce z szybko rosnącą liczbą zachorowań i zgonów z powodu COVID-19.