Utrzymajmy tempo zmian w e-zdrowiu i będzie dobrzeRozmowa z Agnieszką Kister - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2020)
– Jeżeli spojrzymy na tempo rozwoju e-zdrowia w Polsce i na to, jak duże zmiany nastąpiły w ostatnich 2–3 latach, to w zestawieniu krajów europejskich jesteśmy liderem – mówi Agnieszka Kister, dyrektor Centrum e-Zdrowia.