Gry wojenne - Pakulski, Marcin (Menedżer Zdrowia, 2020)
Zaczyna się najtrudniejszy moment pandemii. Skala zagrożenia znana jest jednak tylko ekspertom, medykom zmagającym się z napływem chorych, dyrektorom szpitali i politykom. Ci pierwsi robią swoje od pierwszego dnia. I pewnie dalej będą robić, dopóki im sił wystarczy. A ich zaczyna już brakować. Ci ostatni zawiedli. Nie przygotowali społeczeństwa, nie zabezpieczyli systemu opieki zdrowotnej.