Zarządzanie szpitalem w czasie COVID-19 - Stelmach, Monika (Menedżer Zdrowia, 2020)
Przystosowanie szpitali do funkcjonowania w warunkach pandemii jest olbrzymim wyzwaniem logistycznym i organizacyjnym. Podczas IV Kongresu Wizja Zdrowia – Diagnoza i Przyszłość paneliści omówili strategie radzenia sobie z tą nową sytuacją.