Jak pandemia wpłynęła na rozwój polskiej naukiRozmowa z Wojciechem Maksymowiczem - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2020)
Rozmowa z prof. Wojciechem Maksymowiczem, wiceministrem nauki i szkolnictwa wyższego.