Ile kosztują procedury medyczne? - Anders-Szymańska, Anna (Menedżer Zdrowia, 2020)
Jeśli jesteś po nerwowej lekturze rozporządzenia w sprawie zaleceń dotyczących standardu rachunku kosztów i wiesz, że z każdym dniem jest coraz mniej czasu do jego wejścia w życie (1 stycznia 2021 r.), a analiza dostępności danych koniecznych do wdrożenia nowych rozliczeń, w szczególności kosztów procedur medycznych, daje niepokojące sygnały, to koniecznie zapoznaj się z treścią tego artykułu. Dowiesz się, jakie kroki należy podjąć, żeby osiągnąć cel w postaci informacji o koszcie wytworzenia procedur medycznych.