The day after - Warczyński, Piotr; Kozera, Jarosław (Menedżer Zdrowia, 2020)
Kończący się rok stanowił wielkie wyzwanie dla nas wszystkich i uwidocznił ogromną rolę decyzji podejmowanych na podstawie faktów i danych. Najpierw jednak zastanówmy się, jak COVID-19 wpłynął na działanie podmiotów leczniczych i na poziom bezpieczeństwa zdrowotnego Polaków, a także zrelacjonujmy, co stanie się po pandemii, jeśli to w ogóle nastąpi. W skrócie – wszystko wskazuje, że ofiar walki z koronawirusem będzie znacznie więcej niż samego wirusa.