Jak wykorzystać potencjał telemedycyny - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2021)
Podczas panelu „Rok 2020 rokiem telemedycyny – podsumowanie dokonań. Jak wykorzystać pełen potencjał telemedycyny w 2021 r.” eksperci potwierdzili, że ubiegły rok był czasem rozwoju świadczeń telemedycznych, jednogłośnie wskazując najważniejsze wyzwanie, czyli rozpoczęcie zdalnego monitorowania urządzeń wszczepialnych.