Grupa INTER Polska niezawodnym partnerem dla medycyny i ekspertem w grupowych ubezpieczeniach zdrowotnych (Menedżer Zdrowia, 2021)
Od 30 lat spółki ubezpieczeniowe Grupy INTER są głównym ubezpieczycielem branży medycznej, zapewniającym kompleksową ochronę pracownikom ochrony zdrowia oraz podmiotom leczniczym. Oferta obejmuje doradztwo i ubezpieczenia zarówno w życiu zawodowym, jak i prywatnym.