Bez mącenia – promujmy szczepienia - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2021)
Zadaniem wszystkich profesjonalistów medycznych, podmiotów leczniczych, środków masowego przekazu oraz osób publicznych dobrej woli powinna być dziś promocja szczepień ponad wszystkimi podziałami.