Pandemiczny portret zdrowotny Polaków. Rozmowa z Grzegorzem Juszczykiem - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2021)
Rozmowa z Grzegorzem Juszczykiem, dyrektorem Narodowego Instytutu Zdrowia Publicznego – Państwowego Zakładu Higieny.