Cieszą pewne zapisy, ale... - Kopeć, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2021)
Liczymy na konstruktywny dialog z resortem zdrowia w tym trudnym czasie i wypracowanie rozwiązań, które pozytywnie wpłyną na budowanie bezpieczeństwa lekowego kraju oraz poprawią sytuację chorych.