Błędy w nowelizacji ustawy refundacyjnej - Fałek, Artur (Menedżer Zdrowia, 2021)
Projekt nie realizuje celu refundacji, jakim jest zwiększenie dostępności leków oraz obniżenie współpłacenia pacjentów. Zawiera błędy merytoryczne, legislacyjne, językowe i logiczne.