Ile powinien zarabiać lekarz – i według jakich zasad? - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2021)
Na tytułowe pytanie, które było także nazwą jednego z paneli V Kongresu Wizja Zdrowia – Diagnoza i Przyszłość – Foresight Medyczny oraz XV Hospital & Healthcare Management, odpowiadali: Łukasz Jankowski, Adam Kozierkiewicz, Rafał Janiszewski i Piotr Warczyński.