Polipy? Brodawczak odwrócony? Rak zatok przynosowych? - Zakrzewski, Bartosz; Witkiewicz, Joanna; Pabiszczak, Maciej (Postępy w chirurgii głowy i szyi/Advances in Head and Neck Surgery, 2021)
W artykule przedstawiono przegląd molekularnych i genetycznych zagadnień dotyczących nowotworów płaskonabłonkowych zatok przynosowych na podstawie przypadku raka współistniejącego z brodawczakiem odwróconym.