Odporność i zrównoważenie systemu ochrony zdrowia - Paculanka, Agnieszka (Menedżer Zdrowia, 2022)
W trakcie panelu „Odporność i zrównoważenie systemu ochrony zdrowia”, będącego częścią konferencji Priorytety w Ochronie Zdrowia 2022, eksperci dyskutowali o rozwiązaniach, których celem jest wzmocnienie zrównoważenia i odporności systemu zdrowotnego.