Sprawozdanie z IX Sympozjum Stowarzyszenia Zwyrodnienia Plamki Związanego z Wiekiem (AMD) - Kołodziej, Justyna (Klinika Oczna / Acta Ophthalmologica Polonica, 2013)
W Hotelu Marriott w Warszawie w dniu 26 października 2013 r. odbyło się IX Sympozjum Stowarzyszenia Zwyrodnienia Plamki Związanego z Wiekiem (AMD) – Holistyczne podejście do pacjentów ze schorzeniami plamki, w którym wzięło udział ponad 200 osób.