Sprawozdanie naukowe z VI Sympozjum Sekcji Jaskry PTO, 9-11 paździenika 2008 r., Łódź - Czajkowski, Janusz (Klinika Oczna / Acta Ophthalmologica Polonica, 2009)
W dniach 09-11 października 2008 roku odbyło się w Łodzi VI Sympozjum Sekcji Jaskry PTO. Uczestniczyło w nim 1020 okulistów polskich i 10 wykładowców zagranicznych.