BloodLab – innowacyjne podejście do wsparcia lekarza w procesie diagnostycznym - rozmowa z Maciejem Majewskim i Karolem Lisem - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2022)
Rozmowa z Maciejem Majewskim, project managerem BloodLab, oraz lek. Karolem Lisem – Chief Medical Officerem w Saventic Health.