Między samochodem osobowym marki Tata a rolls-royce’em – o akredytacji podmiotów leczniczych i systemie ISO - Tombarkiewicz, Marek (Menedżer Zdrowia, 2022)
Po przeczytaniu artykułu „Wyciągajmy wnioski z raportów Najwyższej Izby Kontroli”, zamieszczonego w „Menedżerze Zdrowia” 3–4/2022, postanowiłem polemizować z jego autorem, Maciejem Murkowskim – a w zasadzie z tezami zawartymi w tekście. Chodzi mi w szczególności o „Raport: Akredytacja podmiotów leczniczych”.