Co z systemem no fault? - Konarska, Iwona (Menedżer Zdrowia, 2022)
Drugim dniem obrad połączonych z VI Kongresem Wizja Zdrowia – Diagnoza i Przyszłość – Foresight Medyczny była konferencja XVI Hospital and Healthcare Managment. W jej trakcie debatowano między innymi o zaletach i wadach systemu no fault pokazanego z perspektywy pacjentów, lekarzy i prawników. Zastanawiano się, czy te perspektywy mogą bezkolizyjnie się połączyć w obowiązujące prawo.