Sprawozdanie z XXXI Zjazdu Europejskiego Towarzystwa Okulistyki Dziecięcej (European Paediatric Ophthalmological Society, EPOS) - Prost, Marek E.; Latek-Najder, Małgorzata (Klinika Oczna / Acta Ophthalmologica Polonica, 2006)
W dniach 3–5 listopada 2005 r. w Warszawie odbył się Zjazd Europejskiego Towarzystwa Okulistyki Dziecięcej, doroczne spotkanie European Paediatric Ophthalmological Society (EPOS)