Sprawozdanie z IV Forum Okulistycznego połączonego z IV Wystawą Sprzętu, Materiałów i Leków Okulistycznych - Goś, Roman (Klinika Oczna / Acta Ophthalmologica Polonica, 2006)
Kolejne Forum Okulistyczne zgromadziło 460 okulistów oraz 135 pielęgniarek w gmachu Teatru Wielkiego w Łodzi w dniach 4–6 maja.