Wstęp - Szaflik, Jerzy (Klinika Oczna / Acta Ophthalmologica Polonica, 2004)
W czerwcu bieżącego roku, poprzez uprawnionych reprezentantów, wybrali Państwo na Walnym Zgromadzeniu Delegatów nowe Prezydium Zarządu Głównego Polskiego Towarzystwa Okulistycznego.