Sprawozdanie z działalności naukowej Łódzkiego Oddziału Polskiego Towarzystwa Okulistycznego za rok 2002 - Dzięgielewski, Krzysztof (Klinika Oczna / Acta Ophthalmologica Polonica, 2003)
W roku 2002 odbyło się 1. zebranie Zarządu Łódzkiego Oddziału PTO, na którym omawiano bieżące sprawy organizacyjne, finansowe i naukowe oraz program działania na rok 2003.