Sprawozdanie z 4. Międzynarodowego Sympozjum ISOPP - Krzywicki, Stanisław (Klinika Oczna / Acta Ophthalmologica Polonica, 2002)
W dniach 28 lutego – 3 marca 2002 roku w przepięknej i bardzo ciepłej Sewilli, stolicy Andaluzji, odbyło się 4. Międzynarodowe Sympozjum ISOPP. Od 1995 r. cyklicznie pod egidą tej organizacji mają miejsce spotkania i dyskusje okulistów klinicystów i naukowców farmakologów reprezentujących ośrodki zajmujące się kliniczną oceną nowo wprowadzanych leków i producentów leków stosowanych w okulistyce