Sfrustrowany jak lekarz przy komputerze - Imiela, Tomasz (Menedżer Zdrowia, 2023)
Połowę czasu wizyty pacjenta lekarz spędza przed komputerem, wprowadzając dane i generując dokumentacje. To frustrujące i dla lekarza, i dla pacjenta. Czas na dyskusje o zmianach.