Zdrowie na wybory czy zdrowe wybory - Sośnierz, Andrzej (Menedżer Zdrowia, 2023)
– Zbliżające się wybory parlamentarne to czas, gdy konkurenci polityczni będą przedstawiali pomysły na naprawę systemu ochrony zdrowia. Nie mam jednak żadnej nadziei, że będą to propozycje rzeczywiście skuteczne, natomiast dobro pacjenta będzie w nich odmieniane przez wszystkie przypadki. No i koniecznie takie propozycje będą musiały zawierać chwytliwy bon mot – pisze w „Menedżerze Zdrowia” Andrzej Sośnierz.