Plany Polski 2050 Szymona Hołowni - Zagłoba, Miłosława; Demkow, Urszula; Pakulski, Cezary (Menedżer Zdrowia, 2023)
O program dotyczący systemu ochrony zdrowia spytaliśmy przedstawicieli Polski 2050 Szymona Hołowni – w tekście z cyklu „Zdrowie po wyborach”. Opisują go doradcy ugrupowania. Jest o nowym finansowaniu ochrony zdrowia, wielu płatnikach w systemie i niedopuszczeniu do współpłacenia.