Miasto bez uniwersytetu - Nowicki, Michał (Menedżer Zdrowia, 2023)
Spróbujmy sobie wyobrazić kilkusettysięczne miasto – jest w nim kilka zakładów produkcyjnych, sieć sklepów i usług, są przedszkola i szkoły, teatr, dwa kina, aquapark, stadion i parę hal sportowych, w centrum i na obrzeżach działa kilka centrów handlowych, są też cztery szpitale. Miasto to może nie ma zbyt wielu zabytków, ale znajduje się na skrzyżowaniu dwóch dróg krajowych, ma dworzec kolejowy i autobusowy. Mieszkańcy mogą korzystać z rozwiniętej sieci połączeń komunikacji miejskiej.