Noblesse oblige… - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2023)
– Jak każdy system, tak i ochrona zdrowia ma elity, które powinny przywoływać wartości, kształtować postawy, zauważać nieprawidłowości. Są nimi oczywiście główne zawody medyczne. Przynależność do nich to nie tylko powód do dumy, to również większa odpowiedzialność i konieczność stosowania wobec siebie wyższych wymagań – pisze w „Menedżerze Zdrowia” Konstanty Radziwiłł.