Współpraca przedstawicieli zawodów medycznych – czy to recepta na naprawienie systemu ochrony zdrowia? - Szybowicz, Urszula (Menedżer Zdrowia, 2023)
Coraz częściej mówi się o zdrowiu psychicznym medyków nie tylko w kontekście jednostek. Integruje się całe środowisko, by poznać i zrozumieć problemy poszczególnych sektorów oraz wypracować ujednolicone rozwiązania systemowe.