Gala zdrowia - pierwszy salon medyczny RP (Menedżer Zdrowia, 2005)
Już po raz 6. odbyła się Gala Menedżera Zdrowia. Jak zgodnie orzekli jej uczestnicy, stała się ona pierwszym salonem medycznym w Polsce. W tym roku na Zamku Królewskim w Warszawie salon zgromadził rekordową liczbę niemal pół tysiąca osób. Znaleźli się wśród nich najbardziej wpływowi luminarze polskiej medycyny, elita przedstawicieli firm farmaceutycznych oraz potężne grono najbardziej wpływowych osób w systemie ochrony zdrowia. Był aktualny minister zdrowia, prezes NFZ, wiceprezesi, dwaj wiceministrowie, kilku byłych ministrów zdrowia, szefowie i członkowie sejmowej i senackiej komisji zdrowia. Byli także szefowie klinik, dyrektorzy największych szpitali oraz szefowie organizacji działających w służbie zdrowia.