Jak leczyć cukrzycę typu 2 zgodnie z zaleceniami? – rozmowa z diabetologiem i lekarzem rodzinnym - Radzio, Mariusz (Lekarz POZ, 2024)
Rozmowa z dr hab. n. med. Aliną Kuryłowicz, profesor w Klinice Chorób Wewnętrznych i Gerontokardiologii CMKP Samodzielnego Publicznego Szpitala Klinicznego im. Profesora Witolda Orłowskiego w Warszawie, oraz dr. n. med. Aleksandrem Biesiadą, specjalistą medycyny rodzinnej, wiceprezesem Zarządu Głównego Polskiego Towarzystwa Medycyny Rodzinnej