Pinkas i dyrektorzy (Menedżer Zdrowia, 2006)
Scenariusz zmian w ochronie zdrowia zostanie napisany pod wpływem katastroficznych wydarzeń, takich n. jak strajki lekarzy a przekształcenia własnościowe będą jedynie reakcją na dramatyczne reakcje środowiska i społeczeństwa. Relacja z konferencji Gorące tematy opieki zdrowotnej – scenariusze rozwoju sytuacji, jaka odbyła się w Poznaniu podczas targów medycznych Salmed.