Światowiec. Rozmowa z Włodzimierzem Kubiakiem - Michalak, Janusz (Menedżer Zdrowia, 2006)
W rozmowie redakcyjnej Włodzimierz Kubiak, Vice President, Worldwide Access Programs, Virology Pharmaceutical Group Asia-Pacific, Latin America, New Europe and Africa w Johnson&Johnson, przedstawia swoje doświadczenia związane z dystrybucją leków przeznaczonych do leczenia AIDS.