Prestiż i uznanie (Menedżer Zdrowia, 2006)
Już po raz czwarty Fundacja na Rzecz Wspierania Rozwoju Polskiej Farmacji i Medycyny przyznała naukowe granty. W ten sposób Polpharma staje się trzecim, po KBN i Fundacji na Rzecz Nauki Polskiej, donatorem polskich naukowców.