Cena lekarza. Rozmowa z Andrzejem Baszkowskim - Wawrzyniak, Małgorzata (Menedżer Zdrowia, 2006)
Na temat zarobków lekarzy z dr. Andrzejem Baszowskim, członkiem Naczelnej Izby Lekarskiej, rozmawia Małgorzata Wawrzyniak.