Sejmowa żaba - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2006)
Sąd Najwyższy uznał, że szpitale będą mogły dochodzić roszczeń od NFZ z tytułu ustawy 203 pod warunkiem, że udowodnią, iż nie otrzymały na ten cel pieniędzy.