Wróg publiczny - Michalak, Janusz; Szczęsny, Jacek (Menedżer Zdrowia, 2006)
Menedżer Zdrowia otwiera dyskusję na temat relacji lekarz-firma farmaceutyczna i transparentności polityki lekowej w Polsce.