www.szpital.pl - Staszewski, Rafał; Staszewska, Angelika (Menedżer Zdrowia, 2006)
Ranking najlepszych internetowych stron spzoz-ów i nzoz-ów. Szpital Kliniczny im. ks. Anny Mazowieckiej i Centrum Medyczne Damiana zwycięzcami rankingu.