Onkologiczny monopol. Rozmowa z dr. Arturem Piktelem - Szczęsny, Jacek (Menedżer Zdrowia, 2006)
Rozmowa z dr. Arturem Piktelem, kierownikiem jednej z pierwszych w Polsce prywatnych klinik onkologicznych, założonej 6 lat temu w Olsztynie.