Zarządzanie rakiem - Szczęsny, Jacek (Menedżer Zdrowia, 2006)
NZOZ Grupowa Praktyka Onkologiczna w Olsztynie zagospodarował niszę. Gdy zaczynał swoją działalność pacjenci czekali na przyjęcie w państwowej placówce 7 miesięcy. Dzisiaj są obsługiwani na bieżąco.