Reguły gry. Rozmowa z Witoldem Zarębą - Wawrzyniak, Małgorzata (Menedżer Zdrowia, 2006)
Rozmowa z Witoldem Zarębą, menedżerem firmy ubezpieczeniowej TU Allianz nt. oferty ubezpieczeń zdrowotnych oraz możliwości przełamania monopolu NFZ.